Yogadocenten

yogaactiviteiten_balk6

Elwira geeft les op  maandagavond en woensdagochtend. Carolien Slooff  geeft les op dinsdagavond.

Elwira

Elwira Rzewnicka

KRI gediplomeerd  Kundalini yogadocent

Wat ik als kundalini yoga docent wil geven is ervaring. Ervaring om je verbonden te voelen met je hogere zelf- je ware zelf. Een betere balans in je lijf, je psyche en je mind maakt je gelukkig. Zoals Yogi Bhajan zei: “happiness is your birthright”.

In 2010  kwam ik met Kundalini yoga in aanraking. Ik wist direct dat ik dit pad verder wilde volgen. Ik volgde de opleiding tot Kundalini yogadocent bij  de Golden Link in Amsterdam. Ik kreeg les van met name Sat Atma. De docentenopleiding begon ik omdat ik me verder wilde verdiepen in de traditie en filosofie van Kundalini yoga. Vervolgens wil ik deze aan anderen doorgeven.

Van oorsprong ben ik Poolse, maar mijn hart ligt hier in Nederland. Mijn spirituele naam is Sohanprem.  Dit betekent ‘Mooie Goddelijke Liefde’.

 

Carolien Slooff

KRI gediplomeerd  Kundalini yogadocent, Vinyasaflow yogadocent

Tijdens een Karateles leerde ik de zonnegroet en ontdekte hiermee yoga. De vuurademhaling leidde mij naar Kundalini yoga en ik verdiepte mij in deze yogastijl. Inmiddels verweef in mijn lessen ook invloeden uit andere yoga en meditatie disciplines. Het seizoen 2019-2020 werk ik in de Centraal Afrikaanse Republiek en worden mijn lessen waargenomen door Mihrban van Ee.

Ik startte in 2004 met  de Kundalini yogadocentenopleiding  bij Michon Centrum . Hiernaast heb ik cursussen in Tibetaanse en Vipassana meditatie, dynamische Hatha yoga en Sivananda yoga gedaan. In 2015 deed ik een bijscholing Tieneryoga bij Arterre opleidingen en in 2016 een bijscholing in Meridiaanyoga bij Maartje van Hooft.  De docentenopleiding Vinyasa flow yoga bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam heb ik in 2018 afgerond.

Het lesgeven geeft mij een continue, plezierige uitdaging. Ik word geleid door toewijding en levenslust.