Yogadocenten

yogaactiviteiten_balk6

Elwira geeft les op  maandagavond en woensdagochtend. Mihriban van Ee geeft les op dinsdagavond.

Elwira

Elwira Rzewnicka

KRI gediplomeerd  Kundalini yogadocent

Wat ik als kundalini yoga docent wil geven is ervaring. Ervaring om je verbonden te voelen met je hogere zelf- je ware zelf. Een betere balans in je lijf, je psyche en je mind maakt je gelukkig. Zoals Yogi Bhajan zei: “happiness is your birthright”.

In 2010  kwam ik met Kundalini yoga in aanraking. Ik wist direct dat ik dit pad verder wilde volgen. Ik volgde de opleiding tot Kundalini yogadocent bij  de Golden Link in Amsterdam. Ik kreeg les van met name Sat Atma. De docentenopleiding begon ik omdat ik me verder wilde verdiepen in de traditie en filosofie van Kundalini yoga. Vervolgens wil ik deze aan anderen doorgeven.

Van oorsprong ben ik Poolse, maar mijn hart ligt hier in Nederland. Mijn spirituele naam is Sohanprem.  Dit betekent ‘Mooie Goddelijke Liefde’.

Mihriban van Ee
KRI gecertificeerd Kundalini Yoga docent
Voor mij gaat yoga over stil zijn, zonder alle poespas eromheen. En van daaruit helder waarnemen, contact maken en in het leven staan. We kunnen zo makkelijk mee gaan in de verhalen van het leven, of de verhalen van anderen. De uitdaging is heldere waarneming en rusten in dat wat er is, wat op elk moment en voor iedereen anders is. Dat is iets anders dan passief over je heen laten komen wat er gebeurt. Helderheid wakkert wat mij betreft juist kracht en lef aan, van binnenuit. Kracht om dat te doen en zeggen wat goed voelt.
Er is in het leven zowel stilte als kracht nodig, die ik beide terug vind in deze vorm van yoga.

Ik vind het prachtig om te zien dat een les iedereen iets anders brengt. En ik nodig je dan ook van harte uit om te komen ervaren wat het jou doet.

Ik ben ook opgeleid als zwangerschapsyoga docent en babymassage docent. Daarnaast ben ik moeder en werk ik als docent bij de HAN.

Carolien Slooff

KRI gediplomeerd  Kundalini yogadocent, Vinyasa flow yogadocent

Tijdens een Karateles leerde ik de zonnegroet en ontdekte hiermee yoga. De vuurademhaling leidde mij naar Kundalini yoga en ik verdiepte mij in deze yogastijl. Inmiddels verweef in mijn lessen ook invloeden uit andere yoga en meditatie disciplines. Na thuiskomst uit Afrika heb ik  de kundaliniyogalessen overgedragen aan Mihrban van Ee. Ik ga door met lesgeven voor het sportcentrum van de Radboud universiteit in Vinyasa flow yoga.

Ik startte in 2004 met  de Kundalini yogadocentenopleiding  bij Michon Centrum . Hiernaast heb ik cursussen in Tibetaanse en Vipassana meditatie, dynamische Hatha yoga en Sivananda yoga gedaan. In 2015 deed ik een bijscholing Tieneryoga bij Arterre opleidingen en in 2016 een bijscholing in Meridiaanyoga bij Maartje van Hooft.  De docentenopleiding Vinyasa flow yoga bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam heb ik in 2018 afgerond.

Het lesgeven geeft mij een continue, plezierige uitdaging. Ik word geleid door toewijding en levenslust.