Yogadocenten

yogaactiviteiten_balk6

Elwira geeft les op  maandagavond. Marieke Broers geeft les op dinsdagavond.

Elwira

Elwira Rzewnicka

KRI gecertificeerd Kundalini Yoga docent

Wat ik als kundalini yoga docent wil geven is ervaring. Ervaring om je verbonden te voelen met je hogere zelf- je ware zelf. Een betere balans in je lijf, je psyche en je mind maakt je gelukkig. Zoals Yogi Bhajan zei: “happiness is your birthright”.

In 2010  kwam ik met Kundalini yoga in aanraking. Ik wist direct dat ik dit pad verder wilde bewandelen. Ik volgde de opleiding tot Kundalini yogadocent bij  de Golden Link in Amsterdam. Ik kreeg les met name van Sat Atma. Ik volgde ook Level II opleiding bij haar. De docentenopleiding begon ik omdat ik me verder wilde verdiepen in de traditie en filosofie van Kundalini yoga.

Van oorsprong ben ik Poolse, maar mijn hart ligt hier in Nederland. Mijn spirituele naam is Sohanprem.  Dit betekent ‘Mooie Goddelijke Liefde’.

 

Marieke Broers

KRI gecertificeerd Kundalini Yoga docent

Kundalini yoga gaat voor mij over je energie in beweging brengen. Alles weer laten stromen, in je lichaam en in je geest. Kundalini yoga stimuleert je om naar je eigen-wijsheid te luisteren. Je hoeft niet lenig te zijn of een goede conditie te hebben, het is toegankelijk voor iedereen.

Ik had een drukke uitdagende baan toen ik in 2008 met Kundalini Yoga begon, en werd meteen gegrepen tijdens de eerste les. Ik raakte verknocht aan deze yogavorm: door de combinatie van intens bewegen, meditatieve oefeningen en de diepe ontspanning die het me bracht na iedere les.

In 2013 ben ik de docentenopleiding gaan volgen bij Gurumarka, daarna volgde Level II bij Sat Atma. De opleiding tot yogacoach volgde ik in 2018 bij Jasper Kok. Bij bedrijven heb ik intern Kundalini business yoga gegeven. In de zomer geef ik steeds met veel plezier buitenyoga in het Goffertpark.

Op donderdagavond geef ik les in het Cordium in de grote groepsruimte boven en op de donderdagochtend bij Sarvata in de Schependomlaan. Kun je een keer niet, dan mag je inhalen op de andere locatie, of op de maandagavond bij Elwira (in het Cordium)

Heb je zin? Nieuwsgierig geworden? Kom een keertje meedoen! Met een proefles of een proefpakket van drie lessen kun je ervaren wat deze vorm van yoga jou brengt. Je bent heel welkom.

Carolien Slooff

KRI gediplomeerd  Kundalini yogadocent, Vinyasa flow yogadocent

Tijdens een Karateles

leerde ik de zonnegroet en ontdekte hiermee yoga. De vuurademhaling leidde mij naar Kundalini yoga en ik verdiepte mij in deze yogastijl. Inmiddels verweef in mijn lessen ook invloeden uit andere yoga en meditatie disciplines. Na thuiskomst uit Afrika heb ik  de kundaliniyogalessen overgedragen aan Mihrban van Ee. Ik ga door met lesgeven voor het sportcentrum van de Radboud universiteit in Vinyasa flow yoga.

Ik startte in 2004 met  de Kundalini yogadocentenopleiding  bij Michon Centrum . Hiernaast heb ik cursussen in Tibetaanse en Vipassana meditatie, dynamische Hatha yoga en Sivananda yoga gedaan. In 2015 deed ik een bijscholing Tieneryoga bij Arterre opleidingen en in 2016 een bijscholing in Meridiaanyoga bij Maartje van Hooft.  De docentenopleiding Vinyasa flow yoga bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam heb ik in 2018 afgerond.

Het lesgeven geeft mij een continue, plezierige uitdaging. Ik word geleid door toewijding en levenslust.