Yoga voor Jongeren 12-18 jaar

yogo_voor_jongeren

Wat is yoga voor jongeren en waarom zou je yoga doen?

Yoga is een manier om geconcentreerd met je lichaam en je denken bezig te zijn.  Je leert jezelf beter kennen door het doen van oefeningen, houdingen en door goed op je ademhaling te letten. Er is geen goed of fout, het gaat niet om competitie. je hoeft jezelf niet met anderen te vergelijken. Je ontdekt dat hoe je denkt samenhangt met hoe je lichaam voelt en omgedraaid.

Zelfvertrouwen en rust

Door op een positieve manier bezig te zijn met je lichaam win je aan zelfvertrouwen. Goed ademhalen kan je rustig maken en helpt als je stress hebt of wanneer je van alles wilt doen en niet kan kiezen. Door bijvoorbeeld op 1 been te leren staan, blijf je bij moeilijke situaties beter in balans.

Jij ook!

Iedereen kan yoga voor jong doen, je hoeft er niet lenig en ook niet zweverig voor te zijn. Het is voor meiden en jongens, voor tieners en voor jongeren van 12- 18 jaar.

De les

Tijdens de les van 1 uur ben je alleen bezig en ook soms met een partner of met de hele groep. We doen  verschillende oefeningen en houdingen en we gebruiken meditatie en ademhalingstechnieken.  We lachen, hebben plezier en zijn soms ook helemaal stil. Op het einde van de les lig je op een matje op de rug en leer je te ontspannen.

Wekelijkse lessen voor 15-18 jaar

Lesdag en tijd: op het moment zijn er geen vaste lessen. Bij voldoende belangstelling start wekelijkse les.

Locatie: Cordium, De Ruyterstraat 65,  6512 GB, wijk Bottendaal in Nijmegen

Kosten: informatie volgt als de lessen weer starten.

De eerste les die je volgt is een gratis proefles. Je kan ook later instromen. Kom meedoen, neem iemand mee en probeer eens een yogales voor jongeren uit!

Jonger dan 15 jaar?

Ben je jonger dan 15 en wil je yogales hebben? Laat het me weten en zodra er voldoende aanmeldingen zijn wordt er een lesdag en tijd voorgesteld.

Meer weten?

Informatie en opgave: slooffcarolien@gmail.com of 06-304 46 213

Zie ook Facebook en like de pagina!